Over garantie en retour

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan linusharms-fineartprints te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@linusharms-fineartprints.nl
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Garantie

Door linusharms-fineartprints geleverde prints worden volgens de hoogste kwaliteitsnormen vervaardigd.
Dit betreft onder meer scherpte, brilliance en kleurechtheid. Onder de juiste condities bewaard hebben deze prints dan ook een levensduur van tenminste 100 jaar zonder dat significante veranderingen zichtbaar zullen zijn. Niettemin zijn fine art prints kwetsbaar voor mechanische- (aanraking), chemische- (gas, zuur) en lichtinvloeden (zon- en UV licht).
Omdat het enige reële risico op schade zich voordoet tijdens het transport, kan
linusharms-fineartprints alleen garantie verstrekken op mechanische schade (scheuren, kreukelen, oppervlakteschade).
Aan verpakking en transport worden dan ook uiterste zorg besteed.


Tips

Inlijsten met zuur- en ligninevrije materialen en onder UV werend glas, uit fel zonlicht en uit de buurt van fotokopieerapparaten.
Spuit bij het reinigen van een lijst geen glasreiniger rechtstreeks op het glas omdat dit in de beeldruimte kan sijpelen. Gebruik een reinigingsmiddel dat spaarzaam op een doek wordt aangebracht.
Hang uw print niet op in ruimtes met grote temperatuurschommelingen en/of een hoge luchtvochtigheid.
Opslag: bij voorkeur in een doos/lijst zonder houtproducten, zuren, lijmen, verf of vernis.Adres voor retourzending:

linus harms - fine art prints
Hobbemastraat 16
8932 LB Leeuwarden
info@linusharms-fineartprints.nl

 

 

 

Retourformulier LHFAP
PDF – 55,5 KB 527 downloads